Yo! Latest
- Music Review : Thank You Allah
- Membuat Panggilan Lebih Mudah Dengan iTalkWhoa!!!
- sertai ello di "Malam PORNografi"
- Konsert Cornetto, Take A Chance, Show Your Love
- Filem : Lagenda Budak Setan
- iTalkWhoa pilihan bijak untuk panggilan Antarabangsa/IDD Call!
- Mael XPDC mendera?
- Music Review : Phobia Phoney
- stesen Radio Tidak Bermaruah dan Bodoh!
- Ruang Peribadi Bagi Remaja, Apa yang Remaja Perlu Elakkan dan Ibu Bapa perlu Lakukan.
- LAGI KES POLIS TEMBAK REMAJA
- PDRM (Polis Di Raja Malaysia) diperleceh oleh seorang GTA (Grand Theft Auto)
- KETAHUI HAK ANDA APABILA DITAHAN POLIS
- Suara Iblis atau Sakit Jiwa?
- 40 Excellent Photoshop Tutorials for Textures and Backgrounds
Yo! Popular
Komen Terkini
|
CABARAN TELAH BERMULA Tugasan Minggu ke 3 Tajuk tugasan kali ini berkemungkinan membosankan bagi sesetengah pihak . Gunakan kreativiti anda bagi menjadikan tugasan anda kali ini menarik untuk dibaca. Anda boleh memilih salah satu dari tiga tajuk yang disenaraikan dibawah. Tajuk juga boleh diubah mengikut kesesuaian. 1- Dilema Bloggers 2- Generasi Bebas Jenayah 3- Kalau aku jadi Perdana Menteri Dibawah adalah kritikan panel untuk Minggu 2.
1- Nama blog : Fapet blog. Komen Elnorize Dah masuk minggu ke 2. Kritikan minggu pertama Kak El telah diikut dan Fapet telah pun meletakkan semua yang berkaitan isi kandungan di pillar pertama (paling kiri). Ada beberapa lagi perubahan kecil yang Kak El cadangkan Fapet lakukan. Pertama, dari segi content...maksud Kak El entry...susunan perkataan lebih kemas jika Fapet samakan kiri dan kanan. Disebelah kanan entry nampak tidak tersusun. Gambar yang diletakkan juga seakan-akan terpotong kerana terlalu besar. Kedua, adalah lebih menarik jika saiz icon, gambar , shout box Fapet sama saiznya. Komen Megat En Fapet , dunt wurry k. Lambat siap tak pa..ambik masa ok. Jangan siap cepat tapi hasil sebronoh. Nie me nie pun nak mintak ampun. Sebab lambat send komen. Maklumlah minggu nie bussy mussy sket. Kesana kemari katanya.Sama lah kita , sama2 lambat masuk kelas n sama2 lambat hantar paper works !! Hohohohohoh. Hohohoho , utk tugasa minggu ke-2 , Me suka denan isi post yg kemas , simple n terus ke point. Me yang duk baca pun senang nak faham apa yang En Fapet nak sampaikan. Itu yg orang suka nak tgk pada post. Mudah difahami. Kui kuii..me tersenyum tgk pic gambo kamben Gurun kaler putih sesuci canvas tu. Pandai select gambo dah yerk. But asal binatang lagi ?? Adakah en fapet seorang pecinta haiwen ??? Jawapan nya hanya En fapet yang tahu. Apa-apa pun , gud wurk !!! Komen Adi Hemu Terima kasih FaPet kerana telah menukarkan banner pada bahagian atas blognya. Ianya nampak blend dengan blog anda (dahulu nampak terpotong-potong) dan ianya menggambarkan ciri-ciri seorang blogger Malaysia yang sejati. Tahniah! Mengenai cabaran pertama dulu tu, saya memang respek kepada FaPet yang berani mencuba nasib sebagai Creative Writer di Majalah Gempak. Jadi apa kata, saudara cuba mengunakan bakat itu untuk dimasukkan ke dalam blog anda, mungkin, sesuatu yang unik yang blogger lain tak pernah buat. Fikirkanlah.. Mm.. Saya nampak blogger telah menukar kaler oren kepada warna merah setelah ditegur petang tadi, Bagus! Tapi bergantung pada blogger jugaklah, kalau rasa tak sesuai, boleh tukar balik. Mengenai cabaran kedua, ha.. lambat post, potong markah!! hehehe tapi sekurang-kurangnya hantar jugak, berbanding yang tak hantar tu kan? Blogger FaPet terlupa untuk meletakkan alamat link laman kegemaran FaPet tu, agaknya sebab taip laju sangat sampai terlupa ya? Tapi nampaklah ciri-ciri blogger yang suka usha awek-awek cun di blog kesukaannya tu, amboi cuci mata nampak? Banyak-banyaklah menginsafkan diri pada yang Maha Esa ya? Hehehe..gurau je, Good Luck!
E-mail : This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it Link blog : http://www.apesaje.tk Komen Elnorize Tak banyak yang boleh Kak El komen tentang blog ini. Dari segi susunan terutamanya dibahagian bawah muka depan, Kak El cadangkan dikemaskan dan ruangan kosong sebaiknya diisi. Sebagai blog yang berbentuk info, kekemasan ruang dan kepadatan info amat penting. Bila Kak El pergi ke entry tertentu utk membaca entry penuh...dah cun dah.. Dalam cabaran pertama, Kak El dah baca dan entry tersebut , ianya memperlihatkan kesungguhan pemilik dan mempunyai strategi tertentu bagi memperbaiki rating blognya. Tahniah !
Komen Megat Wooooooooo...terkedu me baca history bout " EPILOG APASAJE ". Siap ader gambar-gambar dari arkib tu. Gud-gud , itu yg kita mau. If nak citer ttg sejarah , kene ader pic utk menyokong artikel. Me suka , kemas n simple. Penjelasan pun menarik. Bagus-bagus , nampaknya dah ader peningkatan mutu dalam menghasilkan post yg berkualiti.
Komen Adi Hemu Saya mempunyai masalah ketika membuka blog ini. Mungkin ketika ini, terdapat masalah server hosting dari 110mb.com ataupun streamyx, Pada minggu lepas, saya telah menegur mengenai penggunaan "_" dan blogger telah membuang tanda "_" itu, satu usaha yang baik. Saya tercari-cari cabaran kedua, tapi tak jumpa lagi. Saya mendapati, blogger adalah seorang yang suka update laman webnya, seperti di bahagian Carta Lagu dan juga Wallpaper. Cuma bagi saya, blogger perlu mempunyai bahan-bahan yang original dan sesuatu yang lain dari yang lain. Sebagai contoh, mungkin blogger boleh post artikel mengenai 10 jenis game yang patut dan tak patut didownload, atau, bagaimana untuk menghasilkan wallpaper?.. itu sekadar contoh saja..gunakan kreativiti blogger.. Saya masih tak dapat buka laman web ini sepenuhnya, jadi itu saja kritikan yang boleh saya beri. terima kasih.
![]()
Komen Elnorize Kak El perasan, jejaka anggun kita ni...antara yang paling cepat mempersiapkan tugasan dan antara yang terkerap update blognya. Bagus dan teruskan. Sempoi habis jejaka anggun menulis blognya. Ada nilai2 humor yang membuatkan entry tersebut menarik untuk dibaca. Kak El juga perasan yg blog ni masih tak letakkan label dalam setiap entrynya seperti yang kak El cadangkan sebelum ini. Label sebenarnya membantu pembaca untuk explore more dalam sesebuah blog. Meaning...bukan setakat membaca apa yang ada didepan. tetapi melihat kandungan lain berdasarkan minat seseorang pembaca. Mungkin alasannya, kerana tak banyak posting...tapi dek...entry makin lama makin banyak...kalau dah entry mencecah seribu....how? Baik mula meletakkan label dari sekarang.
Komen Megat Wah , tugasan kali nieh . Berbaur dengan sikap menyogok hati dan perasaan me. En Shaz , bijak kamu menyusun strategi utk mengipas me dengan kipas kapal boeing. Tak pa , u tak kipas pun ..post kamu still leh buat me tersenyum baca. Hohoho , masuk2 jerk hari tu .Me dah pasan. Blog nieh dah ader perubahan. Baguslah , dengar nasihat n info yg me bagi. Huik , tu dia...header pic amat besau sekali dengan imej pemilik blog. Sebatu dah leh kenal dah , if jumpa En Shaz kat mana-mana. Promosi besar-besaran tul. Tu lah , En Shaz nieh , amat pantas dan rajin dalam menyiapkan tugasan. Apo dia nieh ..hidup , makan , tido depan lappy kah ??
Komen Adi Hemu Dari segi artikel, saya rasa Jejaka Anggun seorang blogger yang rajin post artikel-artikel yang baru dan menarik, syabas! Tapi dari segi designnya pula, tak ada perubahan kecuali Jejaka Anggun telah membuang muzik auto-load. Sebenarnya tak salah jika kita meletakkan muzik auto-load tu, bergantung kepada kehendak pengunjung kita, kalau ramai yang tak kisah, kita letak pun tak apa. Minggu ini, saya ingin menegur mengenai susunan teks blogger.Bagi saya, ianya agak tak tersusun mengikut barisan, jadi kadang-kadang nak baca pun tersekat-sekat. Mungkin kekotak post saudara tidak sama dengan kekotak artikel blogger jadi ianya mungkin mengelirukan blogger. Saya harap blogger akan dapat memperbaiki perkara ini. Terima kasih kerana berjaya menyahut cabaran kedua kami, saya rasa, Jejaka Anggun ni jenis tak kisah apa orang cakap dan berani mengutarakan pendapatnya sendiri biar apa pun orang kata.Cuma pesan saya, hati-hati dalam mengeluarkan sebarang statement-statement yang sensitif, takut silap-silap hari termakan diri. All the best to you.
![]()
Komen Elnorize Blog nuke juga antara yang teawal menyiapkan tugasan. sebab biasa buat assignment ya dek? Tugasan yang nuke persembahkan pada Kak El agak kreatif dari segi penyampaian. Kak El perasan, Nuke antara peserta yang tidak meletakkan arahan cabaran dan mengulas cabaran seperti yang lain-lain. Entry cabaran nuke seolah-oleh entry yang biasa nuke lakukan. Macam cabaran tu tak pernah wujud...sebab tu Kak El bagi A+. Kak El rasa apa yang ditulis adalah sincere dan tak dibuat-buat. Sama dengan jejaka anggun, Kak El rasa Nuke kena letak label agar pembaca dapat mendalami entry2 nuke yg terdahulu mengikut kategori yang mereka suka. Rasanya, mencari bahan arkib harus dipelbagaikan. Bahan arkib pd masa sekarang hanya boleh dibaca melalui susunan bulanan.
Komen Megat Hohohohoho , En Nuke siap bagi 6 Do n Don lagi . Bagus , penjelasan kamu itu. Post pun menarik. Me tak mo kumen banyak-banyak. Couse u mmg dah ader style n cara sendiri . Utk buat orang tertarik utk drop n stop baca hasil tulisan Anda. Gud gud !!Komen Adi Hemu Saya rasa minggu lepas saya tak perasan widget YouthMedia tu. Bagi saya ianya sesuai digunakan untuk membuat rangkaian ke laman-laman blog lain, dapat promote blog orang lain dan orang lain dapat promote blog kita. Saya juga perasan, Nuke membuat teknik "Chipsmore" di dalam blognya, sekejap ada, sekejap tak ada. Cool tu memang cool, tapi apabila orang yang bukak tu tak perasan ada artikel tu, menjadi masalah pulakkan? Untuk cabaran kedua, blogger mengambil blog Mr Chairman kita sebagai blog kegemarannya, haha.. memang satu tindakan yang berani dan bagi saya blogger telah menyahut cabaran dengan jayanya. Saya suka melihat gambar-gambar blogger yang disusun dan diedit cantik di situ, (bagi saya bukan BSS).Cuma ianya akan lebih cantik sekiranya ada caption dan dinyatakan lebih detail aktiviti-aktivitinya. Cuma cadangan saja. Teruskan usaha. Gambatte!
![]() 5- Nama blog : My Blog!! Email : This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it Link blog : http://zaakeyah.blogspot.com/ Komen Elnorize Kak El perasan inisiatif Zakiah...dengan mengedit banner cabaran dan membuat penambahan. hehehe gud job! Blog adek Zakiah ni dah ok tapi Kak El macam nak tengok Zakiah buat sesuatu diluar jangkaan sbb nak bagi BOOM or WOW factor bila orang lain membacanya.
Dari segi isi, cari satu point dimana membuatkan pembaca akan tertunggu-tunggu entry Zakiah yang seterusnya. Maybe ada elemen teaser sikit disetiap hujung entry on what to expect next.
Komen Megat Me suka blog nieh ( Sambil menaip ala-ala syok sendiri ). Tahu tak ?? Me tak tgk pun post pasal kerja rumah minggu lepas. Tapi mata nieh , sibuk tgk post Aku terjangkit game "Restaurant City". Huhuhuhu , bukan apa. Sebab me rasa Cik zakiah tul-tul berjaya buat mata me melihat benda lain dari yg sepatutnya. Itu yg harus ada dalam diri setiap bloggers . Hasil post mampu buat orang terus tertarik utk baca n tgk sambil terkedu. Cik zakiah nieh , pun dah pandai dalam memilih gambo utk letak dalam post. Kira dah ader sense lah nieh . Ala-ala macam ketua editor mag lahh. Tapi terus cakap , me suka post bout restaurant city tu. Dari tak tahu apa2 , terus tahu bout game tu. Maka jelas menunjukan . Apa yg ingin disampaikan oleh cik zakiah amat sampai sekali pada pembaca. Huik , ok bout kerja rumah minggu ke-2 tu. Ya , nampak sudah yg blog En Rames tu amat memberi inpirasi pada Cik Zakiah. Tgk lah blog Cik Zakiah yg colourful , penuh infromasi n macam-macam ada. Gud-gud...hasil nya nampak pada isi blog anda . Komen Adi Hemu Saya suka blog Zaakeyah yang konsisten. Terutamanya pada gambar yang diuploadkan mempunyai bingkai berwarna biru dan putih menjadikan blog ini lebih jitu & seragam, syabas! Syabas juga kerana telah menyahut cabaran kedua dengan memilih blogger yang sangat berinspirasi! Saya pun begitu teruja dengan blog yang dipilih oleh saudari, mungkin kerana kami ni jiwa orang seni komputer. Saya harap suatu hari nanti, blogger dapat membuat sesuatu hasil seperti yang diinspirasikan, insya-Allah. Cadangan saya pada minggu ini, mungkin saudari boleh letak satu ikon yang mengambarkan diri saudari, ikon yang bila orang tengok, mesti teringat pada blog Zaakeyah, kalau Adeqeina dengan katak-kataknya, Zeekeyah pula Bagaimana?.. Semoga sukses!
6- Nama blog : My Super Kids Kak El impressed the way you point out points on how to be a good blogger in your 2nd week challenge. Seriously, others kena baca. It means you really look at blogging as a very serious thing dan berwawasan. Lina, I give you A+. Ecehhh! Looking forward for more write up from you.
Komen Megat Ada " Do n Don " gak. Bagus , cara paling mudah utk menyatakan pendapat terhadap kerja sekolah minggu ke-2 nieh. Tanpa pic yg cantik or banyak pun.Me still buleh duduk membaca post nieh tanpa jemu. Ya , itu disebabkan cara penulisan yg ada gaya tersendiri. :) Komen Adi Hemu At first, i thought the blogger forgot to post the entry for the second week challenge. Then, I try to look deeper and found an interesting article about "How to Be a Good Blogger".. and thanks God.. There is your post! From what that I just read, I think that the blogger have a very big potential to be a scriptwriter for a magazine, or maybe she is a scriptwriter of a magazine, who know right? I totally agree with the blogger, we shouldn't copy other's article, we should give our own opinion instead. I still hope that the blogger can put more graphical design element in her blog, you are doing good my dear, but we still want more from you. All the best to you.
![]() 7- Nama Blog: I am still Here Beside You Yati, Kak El mengalami masalah lambat loading page. Hati2 dik..kalau selalu sgt berlaku, ia akan membuatkan pembaca give up and move on reading others. You have to seriously look into it. Maybe sebab bandwith? Check with server provider about it. Wow...you have change your layout. Seriously Kak El suka dengan tranformasi baru ni. Better than before. A bit here and there...kena kemaskan gambar di entry. Untuk lebih kemas, letak kat tengah. Kat pillar paling kanan, ada beberapa gambar terkeluar...mungkin boleh di resize agar nampak lebih kemas. Komen Megat Me dah tunggu sambil makan mamee . But blog nieh still tak load . Aduh , penin-penin. Tak pa , me skip dulu blog nieh. Me lompat ke blog lain . Hohohoho , tergolek me baca post kerja sekolah minggu ke-2. Bagus sekali jawapan pada soalan-soalan minggu ke-2. Sempoi jerk dalam menjawab. Cik yati just jadi diri sendiri , itu yg me suka nak tgk. Hohohoho , tak sia-sia nunggu blog nieh loading. Nasib baik best. If tak harus dah kene ..errr nak kenekan apa yerk ?? Hohohohohohoho. Teruskan jadi diri sendiri Komen Adi Hemu Yati! Very amazing! I am very impress dengan design templete yati. Much-much better than before. Sebab templete yang sebelum ni dah ramai sangat orang pakai, and I really-really like this one. Untuk teguran, saya sebenarnya susah nak baca di bahagian right corner tu, sebab background dan tulisan kedua2 nak sama, jadi ianya akan menyebabkan kacau bilau sikit. Cabaran kedua, good job! Terima kasihlah sebab buat sticky mode, jadi tak adala kami sebagai pengkritik ni tercari-cari. Kata yati, semasa taip entry kita akan rasa syok sendiri, kalau tak nanti orang baca pun tak syok. Kelakar pula saya baca. Tapi apa-apa yang kita buat, biarlah sederhana, jangan keterlaluan dan jagalah hati sesama manusia. Selamat berusaha lagi~
![]() 8- Nama blog : Saffawati's Blog Komen Elnorize Masalah loading page dah dapat diselesaikan ke belum? harap2 sudah sebab blog yang cantik dan interesting...mcm potong stim sikit bila tak keluar2 atau kena menunggu lama. Kak El try bukak siang tadi...ada...tapi lambat sikit...tapi tak seteruk sebelumnya. Tadi Kak El bukak ok jeh... Fungsi "read more" dalam setiap entry sangat la bagus kerana ia nampak lebih padat dan xyah la Kak El scroll sampai infiniti. hehehe. Very good points utk cabaran minggu ke 2...kak el sukerr !! repekan adalah rempah ratus?? hehehe
Komen Megat Huik , me tak dapat nak kumen . Couse blog sendang dikemas kinikan. Tapi baguslah. Cantik plak memo yg ditinggalkan tu. Chumel jerk :)
Komen Adi Hemu Dua perkara yang saya puji mengenai blog Saffawati ialah satu, Saffa menyediakan fungsi Read More, jadi blog itu tidaklah keluar semua sekali dan memberi peluang kepada pengunjung untuk melihat tajuk dan entry-entry yang sebelumnya dengan lebih senang dancepat. Nombor dua, saya puji blogger kerana pandai menyusun gambar dan memampatkan ruang agar tidak nampak kosong dan bosan. Saya ingin menegur beberapa perkara. Satu, saya tak dapat lihat icon kiss ^_kiss itu. Tak nampak pun. No 2, ruang shopping tu, macam tak ada apa-apa, kenapa ya? No 3, untuk cabaran kedua, saffa lupa untuk meletakkan link blog dunia sarah, menyebabkan saya terpaksa search sendiri di internet. Tapi apa-apa pun, terima kasih kerana menyahut cabaran, mungkin sebab nak jaga hati kawan-kawan, jadi saffa tak sampai hati untuk memilih satu blog, memang kawan yang baik betul. Tips yang diberikan oleh Saffa, sangat bermanfaat dan saya harap Saffa tidak akan mengikut ciri-ciri yang telah Saffa nyatakan itu, ok. You Go Girl!!
Content keluar dengan cepat...cuma wall paper blog lambat loading. Masih masalah yang sama. Tapi bila Kak el pikir2 balik...nothing much can be done about it. Janji content keluar it's fine. Tak banyak yang boleh Kak El perkatakan. Mungkin pemilik blog ini perlu mencari tarikan lain yang tersendiri dalam kepelbagaian content...so far tak nampak sangat. Mungkin sebab blog ni masih baru. Komen Megat Simple n mudah. Itu yg me buleh katakan. Blog nieh , amat ringkas seperti pemiliknya. Malah dalam menyiapkan kerja sekolah bagi minggu ke-2 . Hasilnya pun simple jerk.Gud.. Cuma me harapkan ader sket imej / gambo utk menyokong artikel. Bagi memudahkan orang memahami teks dan tidak teras buhsan sangat time membaca. Apa-apa pun nice post. Bro Komen Adi Hemu
![]()
Peminat batman ni. hahaha. Apa yang Kak El nak perkatakan hanyalah pendapat peribadi. Konsep blog ini, kena ada pengikut tersendiri yang bermaksud bukan semua boleh mengikutinya. Ia dianggap heavy sikit in certain entry. Mungkin itu adalah diri penulis dan apa diperkatakan oleh Megat adalah tepat. "Blogger mempunyai gaya yang tersendiri dalam penyampaiannya".
Komen Megat Wahhh..semua suka blog yang sama. Jawapan dalam minggu ke-2 , samo jerk. Satu kelab peminat ker smeua nieh ?? Tak po , me okey jerk. Errrmmm...apa-apa pun bro , nice post n jawapan yang u berikan dalam menyiapakn tugasan. Cuma tu lah , seperti yang me katakan . Sedikit gambo mampu memberikan sedikit nafas dalam menarik orang utk leka membaca post. Apa-apapun..terus kan memberikan peningkatan okiess !!!
Komen Adi Hemu Saya perasan Kamar i-chimera lebih biru daripada biasa. Dan blogger meletakkan lagu-lagu "tidur" di dalamnya.. tak mengantuk, tenang je.. Puisi guru itu pun sungguh puitis. Blogger juga menjadikan blog Chika sebagai sumber inspirasinya. Ramai di antara squad yang mempunyai pendapat yang sama mengenai blogger ini. Tidak ada banyak yang ingin ditegur, tapi saya harap, untuk minggu hadapan, mungkin blogger boleh meletakkan pengisian, rekaan grafik baru, widget atau apa-apa yang baru untuk menarik orang datang. Buat yang terbaik!
![]()
bagus dek ! Eina telah pun membuat perubahan dengan mengisi pillar paling kiri dengan link berkaitan entry atau isi blog. Sekarang ia nampak lebih tersusun dan kemas dan lebih user friendly. Nak lebih kemas, centerkan atau resize gambar supaya sama disebelah kanan (pillar ke 3 - paling kanan). Komen Megat Huik , kenapa simple sangat la plak kerja umah minggu ke 2 nieh ?? Mungkin cik eina kita nieh bussy kot. Tak pa me faham. Lagipun Cik eina dah jelaskan yang dia tak der blog yg dia amat fav but more tu forum la kan !!! . Me pun sama , cik eina. If ditanya bout blog yg me suka , susah nak jawab..couse semua me suka. Masing-masing ader kelebihan n kekurangan. Aper-aper pun nice post. Gambo tu jerk yg perlu di ada-adakan sket utk menyokong teks. :) Okeyyy Ongg onggg ( bunyi katak mana plak nieh ?? ) Komen Adi Hemu Saya perasan katak-katak di blog Adeqeina semakin berkurangan, betul ke? Hehehe.. Saya rasa, kalau Adeq seorang yang pandai mereka grafik, saya syorkan adeq hasilkan satu icon katak yang utama, dan mempunyai nama, contohnya Katak Adeqeina. Agaknya kalau di rumah adeq ni mesti banyak barang-barang katakkan? Cabaran kedua nampaknya telah berjaya, ramai rupanya yang jadi Chika "idola" mereka. Boleh jadi ikon bloggerlah Chika ni. Saya suka adeqna mengunakan smiley-smiley dari yahoo messengger. Saya harap selepas ini Adeqna dapat meletak lebih banyak artikel dan menceriakan lagi blog saudari ini. Good Luck! ![]() 13. Nama blog : silbi abigail Wahhh ! penulis mengubah layoutnya ! Transformasi tuhh...hehehe. Kak El xnak komen banyak2 sebab jelas sekali pemilik blog tengah dalam proses trial and error. Hari ni saje...susunan content telah berubah beberapa kali...hehehe. Banner nuffnang tu kalau lebar tak nampak kosong bahagian atas tu. Kenapa gambar pemilik blog tu blur dek? atau saja je bagi kesan artisitik? hehehe Komen Megat Wahhhh..sudah berwajah baru. Gud -gud. Now dah kemas n simple but isi ttp padat n berinformasi. Rajin gak Abang kita nieh. Nie yg me nak tgk . Ader perubahan dalam memberi post yg berkualiti dan menarik. Untuk tugsan minggu ke-2 , errmmm..amat panjang lebar ya jawapan. But baguslah , itu maknya amat rajin dah focus dalam menerima tugasan. Tepuk gemuruh sket utk abang Silbi Abigail !!! Komen Adi Hemu Pertama sekali, terima kasih dan sekalung tahniah saya ucapkan kerana berjaya menukarkan templete blogger menjadikan ianya lebih hidup berbanding yang sebelum ini. Tapi bagi saya, rekabentuk layout saudara ini tidak mengambarkan identiti saudara itu sendiri, mungkin saudara boleh mencari templete yang baru dan lebih mengambarkan identiti saudara pada minggu hadapan. Saya suka tag tarikh dan photo album yang disediakan. Apa yang saya ingin tegur disini adalah keseragaman dan kekemasan. Kerana kali ini, saya nampak ianya tidak disusun baik. Ada juga imej yang diletak begitu besar sehingga tak nampak apa yang ingin disampaikan. Cabaran kedua dilaksanakan dengan baik dan saya harap blog saudara akan menjadi lebih baik dari pelbagai sudut. Insya-Allah _/\( = ^_^ = )/\_
Komen Elnorize Blog orang muda. Rasa muda bila masuk sini...hikhikhik Tak banyak yang Kak El boleh komen. Tapi kak El nak Siti lakukan sesuatu untuk menunjukkan kreativiti muda Siti. Kak El sendiri tak tau apa tapi mungkin Adi hemu boleh membantu?
Komen Megat Me suka backgorund nya. Sudah amat indah n bercolourful sekali. Sesuai dengan usia remaja pemiliknya. Tu yang bagusnya. Blog seharusnya jadi cermin kepada rupa pemilik. Hooooo , asal simple sangat tugasan nieh ??. Gambo pun simple . Rajin-rajin lah sket . Sure nanti me bagi markah bonus tau !!! Komen Adi Hemu Wow.. saya suka foto-foto yang diedit oleh blogger ni. Sangat ceria, warna yang timbul dan nampak tersendiri. Saya rasa blogger mempunyai bakat besar dalam mengunakan perisian photoshop tetapi blogger tidak mengunakan sepenuhnya dalam membuat templete yang lebih menarik, betul tak kak El? Saya yakin dan harap blogger dapat design sesuatu kelainan di dalam bloggernya ini dengan pengetahuan photoshop yang ada. Cabaran kedua saya tak nampak lagi, mungkin blogger sedang sibuk menjaga suami dan anak-anak. Semoga berbahagia selalu. Quote this article on your site To create link towards this article on your website, copy and paste the text below in your page. Preview : Powered by QuoteThis © 2008
Powered by !JoomlaComment 3.26
3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved." |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Last Updated ( Thursday, 21 May 2009 13:29 ) | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
































air pon trbalik gak kew??
albumnya bole dibeli thru online store di intea...
ape title lgu yg gabungan anding,ryzal n dafi n...
ya la ..xjumpa pun albumnya lagi kat pasaran.
best la cter ni...